Vindrose Rejser

Øen med fortryllende skønhed

Hold ferie i et levende maleri, hvor hvert strøg af skønhed og kultur beriger sjælen. 

Tag med Vindrose Rejser til Ischia, vulkanøen ved Napoli, der er en charmerende perle i det tyrrenske hav.  

Øen Ischia, der strækker sig ud i Middelhavet ud for Italiens kyst, byder sine besøgende på en atmosfære af fortryllelse og uforglemmelig skønhed.

Her, hvor det azurblå hav kærtegner de gyldne kyster og de dramatiske klipper, er Ischia det helt rigtige ferievalg, hvis du søger en oplevelse ud over det sædvanlige.

Overvældende landskaber

Den vulkanske arv af øen ses tydeligt i landskabet, som er et overvældende syn, der både fascinerer og forundrer. Vulkanen Mount Epomeo, kronjuvelen på øen, rejser sig majestætisk mod himlen og byder på uforglemmelige udsigter.

Ischia er også hjemsted for et netværk af varme kilder, der bobler op fra øens indre, og som gennem århundreder har tiltrukket rejsende, der søger helbredelse og foryngelse.


Men Ischias skønhed er ikke kun begrænset til dens naturlige underværker. Øens charmerende byer og landsbyer, som ligger langs kysten og klatrer op ad bjergskråningerne, fortæller historier om en rig kulturarv og en levende fortid.

Fascinerende historie

De brostensbelagte gader og pastelfarvede huse i byer som Forio, Ischia Porto og Sant'Angelo inviterer til at blive udforsket, mens de historiske monumenter og kirker vidner om øens lange og fascinerende historie.

Kulinarisk set er Ischia en sand fornøjelse for sanserne. Øens rige landbrugsarv giver næring til en overflod af frugt, grøntsager og urter, der bruges i lokalt tilberedte retter, som fejrer smagen af Middelhavet.

Friske fisk og skaldyr, fanget i de krystalklare farvande omkring øen, supplerer de autentiske smagsoplevelser, der kan nydes på de hyggelige restauranter og taverner.

Uanset om du søger eventyr, afslapning eller kulturelle opdagelse, byder Ischia dig velkommen med åbne arme.


Bonus hos Vindrose Rejser
Du optjener 5% bonus, når du betaler med dit kort fra Forbrugsforeningen på vindroserejser.dk.