Konkurrencebetingelser

Betingelser for at deltage

Kun personer over 18 år som er bosat i Danmark kan deltage i konkurrencen. Ansatte hos Forbrugsforeningen samt medlemmer af disses husstande må ikke deltage i konkurrencen.

Forbrugsforeningen registrerer og gemmer de oplysninger, du giver til os i denne konkurrence. Læs mere om Forbrugsforeningens behandling af dine personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Vi trækker tilfældige vindere, blandt alle deltagere. Vinderne bliver kontaktet direkte.

I konkurrencen beder vi om oplysninger som er nødvendige for at vi kan fremsende præmien eller kontakte dig vedrørende fremsendelse af præmien. Læs mere om vores behandling af dine personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik her.

Hvis det er nødvendigt at videreformidle dine oplysninger til den præmiegivende virksomhed for at præmien kan fremsendes, vil dine oplysninger blive videregivet til tredjeparten med det specifikke formål. Tredjeparten benytter udelukkende dine informationer til at kontakte dig, hvis du vinder.

Forbrugsforeningen forbeholder sig ret til at offentliggøre navne på vinderne umiddelbart efter lodtrækningen.

Der tages forbehold for fejl og Forbrugsforeningen er uden ansvar for evt. forkert udleverede præmier som følge af snyd eller fejl. I tilfælde af tvivl eller uenighed om konkurrencevilkårene vil det være Forbrugsforeningen, der fastlægger fortolkningen.

Skulle en vinder, som følge af præmierne pådrage sig et skattemæssigt ansvar eller et ansvar i forbindelse med sociale ydelser, fraskriver Forbrugsforeningen sig ethvert ansvar i den forbindelse. Det er alene vinderens forpligtigelse at indberette værdien af præmien til de relevante myndigheder.

Er du medlem af Forbrugsforeningen giver du tilladelse til, at Forbrugsforeningen må kontakte dig pr. e-mail med tilbud og reklamer om hvor du kan få bonus. Du kan til enhver tid framelde dig e-mails via et link i mailen.

Er du ikke medlem af Forbrugsforeningen giver du tilladelse til, at Forbrugsforeningen må kontakte dig pr. e-mail med informationer om medlemsskab. Du kan til enhver tid framelde dig e-mails via et link i mailen.

Forbrugsforeningen vil på intet tidspunkt sælge eller videregive dine informationer til tredjepart med henblik på markedsføring, uden dit specifikke samtykke.

Præmien kan ikke ombyttes til kontanter eller overdrages til andre.

Konkurrencen udbydes af Forbrugsforeningen, Knabrostræde 12, 1210 København K, CVR: 15491914.