Få en plan over din samlede økonomi

Kompleks og personlig økonomisk rådgivning uden at have en  millionformue. 

Kompleks og personlig økonomisk rådgivning kan du normalt kun få, hvis du er god for en tocifret millionformue og dermed kunde i pengeinstitutternes eksklusive afdeling for private banking. Lyder det fair? Ikke rigtig.

Hos Dreamplan kan du få en plan over din samlede økonomi og anbefaling til, hvad du kan forbedre. Det får du online og sammen med en af deres formuerådgivere. 

Grundtanken hos Dreamplan er at give almindelige danskere adgang til den komplekse rådgivning, der ellers er forbeholdt velhavende private banking kunder.

Kan de ikke hjælpe dig, koster det dig ikke noget. Prisen aftales individuelt inden du modtager rådgivning. Det fremgår tydeligt, når det koster penge, og hvor meget det koster.

Der er forskel på korte og lange penge

December måned er dyr, og for, at det ikke skal være løgn falder grundskyldens halvårlige betaling lige efter, i januar. Så ja, februar er en kold måned hvert år. 

“Der er dog et lys i februar-mørket, og det hedder dine lange penge. De fleste forstår nemlig deres økonomi som de korte penge, altså månedsbudgettet og budgetkontoen. Men for at forstå om december burde smerte dig, skal du kigge på dine lange penge, det vil sige realkreditlån, friværdi, pensioner, opsparing og eventuelle skattefordele. Det kan vi alt sammen hjælpe dig med,” forklarer  founder Simon Bentholm.