Be A Wear

Tøj med omtanke og ansvarlighed

Hos Be A Wear kan du købe økologisk tøj, fri for kemikalier til herre og dame. Alt sammen med fokus på økologi og miljøvenlighed.

Be A wear er en konceptbutik med fokus på økologi, fairtrade og ansvarlighed på hylderne. Vores nye samarbejdspartner består af en online webshop og en fysisk butik på en af Nørrebros bedste adresser, et stenkast fra Københavns indre søer. På adressen Nørrebrogade 5 kan du besøge konceptbutikken, Be A wear, og se på udvalget af økologisk og certificeret tøj samt livsstilsprodukter.

Nøje udvalgte brands og produkter

Udvalget består af en lang række nøje udvalgte brands og produkter, der alle tager udgangspunkt i transparent, miljømæssig og social  ansvarlig produktion. Butikkens personale står altid klar med en hjælpende hånd, en grundig faglig viden samt et par tips og tricks, når det kommer til at skabe din egen miljøvenlige garderobe eller mere bæredygtige hverdag. Be A wear tilbyder økologisk og miljøvenligt tøj-, mode- og livsstilsprodukter til alle uanset alder og til alle størrelser. Visionen er, at det klimavenlige valg skal være det naturlige, nemme og lette valg.