Neye

Bidrag til kampen mod kræft, når du handler i Neye

At Neye sælger tasker og kufferter er næppe en overraskelse. Men vidste du, at butikkerne drives af en fond, der donerer hele sit overskud til kræftforskning?

“Til daglig gør jeg mit bedste for at drive Neyebutikkerne, men i virkeligheden er jeg ansat til at skaffe penge til kræftforskning,“ fortæller Camilla Raffnsøe, direktør i Neye-Fonden, der driver Neyes 44 butikker i hele landet og tilhørende webshop.

Neye-Fonden blev grundlagt i 1977 og har siden doneret hele overskuddet fra butikkerne til forskellige kræftforskningsprojekter. Alene de seneste 10 år er det blevet til mere end 80 millioner kroner. Hver gang du handler i Neye, er du med til at støtte den gode sag. Og det er uanset, hvad du køber, for det er kædens samlede salg, der skaber overskuddet til donationerne.

Meningsfuldt arbejde

Hos Neye finder du et stort sortiment af anerkendte brands, og der er hele tiden nyheder på hylderne. Ambitionen er at kunne tilbyde det største og bedste udvalg inden for fashion, fritid og rejser. “Noget af det bedste ved at arbejde i Neye er den værdi, der ligger i at skabe overskud til så fornemt et formål som kræftforskning. Det er meningsfuldt for alle vores medarbejdere, at de er med til at bringe os

et lille skridt nærmere løsningen af kræftgåden, hver gang de sælger en taske, en kuffert eller en rygsæk,“ siger Camilla Raffnsøe. med dit kort fra Forbrugsforeningen.