Online læge

Nu kan du få online lægehjælp gennem Runa Forsikring

Som noget nyt tilbyder forsikringsselskabet Runa Forsikring sine medlemmer fri adgang til online lægehjælp, hvis du har en ulykkes- og/eller rejseforsikring.

Hvor er din læge, når du er taget på weekendtur i den anden ende af landet uden din astmamedicin? Når dit barn pludselig har høj feber? Eller når du vågner med blærebetændelse på skiferien og ikke kan et ord fransk? Hvis du har en ulykkesforsikring eller er dækket

gennem din rejseforsikring hos forsikringsselskabet Runa Forsikring, sidder der nu en læge klar til at hjælpe dig online. Både i løbet af dagen, om aftenen og i weekenden. På den måde kan du komme i kontakt med en dansktalende læge, når du har brug for det. Uanset hvor du er i verden. Lægen kan hjælpe dig hurtigere videre, og måske også spare dig for en masse feriebekymringer.

Forskellige muligheder for kontakt

Du kan skrive til lægen via mail og tale med lægen under en online konsultation via telefon eller video. Der er højst 10 minutters ventetid ved videokonsultation og højst 60 minutters svartid ved konsultation via e-mail.

Lægen, du er i kontakt med, kan blandt andet:

  • Vurdere om du fejler noget alvorligt og skal tilses fysisk.
  • Rådgive om og behandle fx allergi, hudgener, virus og infektion.
  • Vurdere dit spørgsmål eller se på din tilstand med ‘friske øjne’.
  • Udstede og forny visse recepter.
  • Videresende en udenlandsk journal, til din egen læge, hvis du ønsker det.

Opret en profil på Hejdoktor.dk

Hvis du henter appen på din telefon og opretter en profil, som er tilknyttet Runa Forsikring, er du klar, hvis du pludselig får brug for lægehjælp. App’en er gratis, og du kan bruge den alle steder, hvor du har adgang til wi-fi eller mobildata. Du kan også tilmelde dine børn under 18 år til din profil og invitere din samlever og børn. Så har alle i familien adgang.

I gang med online lægehjælp

  • Med en ulykkesforsikring eller en rejseforsikring hos Runa Forsikring har du fri adgang til servicen Online Lægehjælp.
  • Du skal hente app’en hejdoktor.dk og registrere dig dér.
  • Log på med MitID/NemID, gå ind på ‘Min profi l’ og tilknytte Runa Forsikring til dit abonnement.
  • Hvis der står, at en lægekonsultation er gratis, er du registeret rigtigt.

Læs mere på runa.dk/lp/online-laegehjaelp