Mostrøm

Spar flere tusinde kroner på varmeregningen

Gaven til dig selv. Sig farvel til olie og gas - og byd en støjsvag varmepumpe velkommen.

Skriv en luft-til-vand varmepumpe på ønskelisten. Hvis dit ønske bliver opfyldt, kan du spare op til 60% på varmeregningen, få bæredygtig energi i hjemmet og forøge din boligs værdi.

Sådan fungerer en luft-til-vand varmepumpe

En luft-til-vand varmepumpe er et selvstændigt varmeanlæg. Anlægget består af en indedel og en udedel, som arbejder sammen. Udedelen optager varmen fra luften, og via en gasart føres varmen ind til en indedel, som også indeholder en varmtvandsbeholder. Her varmes vandet op, så du kan nyde et varmt brusebad og et velopvarmet hjem.

Gode løsninger kræver god rådgivning

Inden din varmepumpe skal monteres, får du besøg af en af Modstrøms energirådgivere, som gennemgår hele din boligs energiforbrug. Derefter får du en anbefaling til, hvilken varmepumpeløsning der passer til dit energibehov og budget.

Rentefri betaling over elregningen

Modstrøm er i julehumør, og de synes, at alle har ret til et bedre indeklima, en lavere varmeregning og ikke mindst grøn omstilling. Derfor kan du hos Modstrøm betale din varmepumpe rente- og gebyrfrit over din elregning. De kalder det grøn fornuft og sund økonomi.