Løberen

En klassiker er blevet endnu bedre

Løber du trail, har du sikkert hørt om den ikoniske sko fra Salomon. Speedcrossserien er nu tilbage i ny version: Salomon Speedcross 6. 

Selvom den i dag bliver brugt til både mode, hverdagssko og trailløb, er den stadig tro mod sit oprindelige formål: At løbe stærkt i svært terræn.

Siden 2006 har det overordnede formål med Speedcross-serien været at kombinere fart, greb og beskyttelse. For 16 år siden udfordrede

Salomon et marked, der var domineret af tungere vandresko, som blev brugt til trailløb, og designede en løbesko, som var lettere end de andre og designet til at løbe stærkt.

Den nydesignede sko, valgte de at kalde Speedcross. Sidenhen har det været den foretrukne løbesko for mange trailløbere, der søger en let sko med et godt greb. Serien er blevet opdateret fl ere gange, og førhen har stabiliteten været dominerende i designet.

I dag er Speedcross en mere komfortabel sko, der også bliver brugt som hverdagssko af mange.

Hvad er nyt i Speedcross 6?

Speedcross 6 er blevet endnu lettere end tidligere. Den er designet til at stå bedre fast på glatte underlag med en opdateret ydersål, der skal lede mudderet nemmere væk fra skoen. Når mudderet sætter sig fast under sålen, mister en løbesko sit greb og bliver tungere. Det problem forsøger Salomon at løse optimalt med Speedcross 6.

Den nye Speedcross har samme komfort som tidligere versioner. Den er udviklet med en opdateret overdel, som svøber sig om foden og giver en god følelse hele vejen rundt. Mellemsålen består af materialet EnergyCell+, som sørger for god støddæmpning og en behagelig følelse under foden.

Hvem henvender Speedcross 6 sig til?

  • En trailsko, der både appellerer til den erfarne og mindre erfarne terræn-/trailløbere.
  • Til dig, der gerne vil have en trailsko, du kan bruge selv i det mest udfordrende terræn.
  • Oplagt at bruge på længere ture i skoven på grund af sin høje komfort og beskyttelse.