En frisør med hårpleje der gør dig smuk og sund

Zenz Organic Hairdressing - eksklusiv hårpleje og skønhedsbehandling

Hos Danmarks største grønne frisørkæde, Zenz Organic Hairdressing, får du eksklusive hårpleje- og skønhedsbehandlinger – altid med miljøvenlige produkter i deres certificerede grønne saloner.

Skønhedsbehandlingen er ren forkælelse. Dygtige stylister sørger for, at dit hår bliver smukt og sundt, mens du kan nyde friskbrygget økologisk kaffe eller te, hovedbundsmassage og et afslappende fodbad.

Zenz naturlig hårpleje

Zenz-saloner bruger deres egen serie af danskproducerede, professionelle hårprodukter, Zenz Organic Products. Produkterne er baseret på naturlige, økologiske og veganske ingredienser i topkvalitet som fx koldpresset avocadoolie og oprenset aloe vera.

Produktserien indeholder både hårpleje- og stylingprodukter, hudpleje og makeup. Alle er Svanemærkede, og flere er tilmed AllergyCertified og veganske.

Du undgår skadelige kemikalier, ikke bare i plejeprodukterne, men også i alt fra håndklæder til kaffe og rengøringsprodukter. På den måde drager Zenz omsorg for både dig som kunde og for deres medarbejdere.

Farve til hår, bryn og vipper

Du kan få blandet en unik hårfarve, der passer til dit hår og dine ønsker. Det giver dig et naturligt og flot resultat, og den naturlige hårfarve har en plejende effekt og tilføjer volumen til dit hår. 

Få samtidig farvet dine vipper og bryn. Farverne er allergivenlige og egner sig også til gravide og duftfølsomme mennesker.

Hvis du skal til en speciel begivenhed, måske et bryllup eller en fest, kan stylisterne style dit hår og lægge en smuk makeup - og sørge for, at du føler dig godt tilpas og ser fantastisk ud. Booke tid på zenz.dk.