Billigt sporttøj

Billigt sportstoej til din sport

Når du dyrker sport, er det vigtigt at have komfortabelt sportstøj og det rigtige udstyr. De fleste er interesseret i at købe sportstøj billigt, men samtidig få træningstøj god kvalitet. 

Det kan du få, når du betaler med Forbrugsforeningskortet. Med kortet får du rabat på sportstøj og sportsudstyr, rabatten er en bonus i rigtige penge, der sættes ind på din sættes ind på din medlemskonto en gang om året.

Svedtransporterende sportstøj

Sportsgrene som løb, cykling og fodbold er alle sportsgrene, der primært udøves udendørs – og hele året rundt. Specielt i vinterhalvåret er det vigtigt, at have sportstøj i en god kvalitet, der dækker de behov din sport kræver.

Når kuldegraderne sænker sig, skal sportstøjet helst være ’lag på lag’. Svedtransporterende tøj er altid at foretrække, og er ekstra vigtigt vinteren, hvor du har brug for tørt tøj til at isolere varmen. Vådt sportstøj vil lede varmen væk fra kroppen, så du bliver afkølet.

Få tøjet billigere, når du betaler med Forbrugsforeningskortet og optjener bonus. Fx hos Sportsworld x Spotmaster, Friluftsland og Eventyrsport, hvor du finder sportstøj i god kvalitet.

Når det vigtigste sportsudstyr er skoene

Hvis din sport er løbetræning, er det vigtigt for dig at finde de helt rigtige løbesko til en billig pris. Og i netop den rækkefølge; først de rigtige løbesko i god kvalitet, dernæst fornuftig pris eller en god rabat. Også her er det en fordel for dig, at være medlem af Forbrugsforeningen. Når du køber løbesko hos Løberen eller i andre sportsbutikker, der er med i Forbrugsforeningen, får du bonus uanset om du vælger et billigt eller dyrt par løbesko.  

For en fodboldspiller er komfortable fodboldstøvler afgørende for glæden ved at dyrke sport. Det kan være nødvendigt at prøve mange forskellige fodboldstøvler, for at finde til den, der passer foden bedst – og samtidig skal de helst være billige. Du sparer penge, når du køber træningstøj hos Unisport, der samarbejder med Forbrugsforeningen. De er specialister i træningstøj til fodbold, her finder du stort udvalg i både fodboldstøvler, fodboldtrøjer, shorts og andet sportsudstyr.

Sportstøj er også mode

Det sporty look er moderne – og har altid været det, i større eller mindre grad. Sneakers præger gadebilledet, og især unge mennesker iklæder sig sportstøj til hverdag. Hættetrøjer og træningsbukser sportsbrands som Adidas, Puma, Hummel og Nike er super behagelige at have på – også når der ikke dyrkes sport.

Der er mange webshops, hvor du kan købe billigt sportstøj til hverdagsbrug. Med Forbrugsforeningskortet får du rabat i form af bonus, når du køber sportstøj i de butikker vi samarbejder med - både webshops og fysiske butikker.

Meld dig ind i Forbrugsforeningen

Når du er medlem af Forbrugsforeningen, får du mange fordele. Du sparer blandt andet penge i alle de sportsbutikker, du finder her på siden. Din besparelse optjenes som bonus, der sættes ind på din medlemskonto. Bonussatsen i sports- og outdoor-butikker ligger typisk mellem 7% og 10%.

Med Forbrugsforeningsskortet betaler du for dit sportstøj på samme måde som med et Dankort. Det er på den måde et kombineret bonus- og betalingskort, hvor du for hvert køb optjener bonus hver gang du handler. Du skal ikke købe for et bestemt beløb, men optjener bonus fra første krone. Bonussen registreres automatisk på din medlemskonto, og du kan hele tiden følge med i, hvor meget bonus du har optjent via vores app og på hjemmesiden.

Nu behøver du ikke længere bruge tid på at lede efter billigt træningstøj, for med dit Forbrugsforeningskort sparer du penge, hver gang du køber sportstøj.

Bliv medlem

Spar penge på alt det du alligevel køber

Bliv medlem