Modstrøm spar op til 50% på varmeregningen

Spar op til 50% på varmeregningen

En varmepumpe leverer bæredygtig energi til dit hjem og øger boligens værdi.

Vil du bidrage til den grønne omstilling og samtidig spare mærkbart på varmeregningen? Det kan du gøre med en dansk, stilren og støjsvag grøn opvarmning: En varmepumpe. 

 

En energieffektiv varmepumpe fra Modstrøm kan være en rigtig god løsning.

Opvarmes din bolig med gas- eller oliefyr, kan der være rigtig mange penge at spare. Specielt nu, hvor gasprisen er så høj. 

Fordelene ved en energieffektiv varmepumpe

Modstrøms energieffektive varmepumper er markedsførende indenfor støjsvage, driftssikre og miljørigtige varmepumper. Ude-delen er af aluminium og andre materialer, der er meget modstandsdygtige overfor vind og vejr. Det er muligt at placere udedelen afskærmet af buske eller inde i et bed.  

 

Lyden af stilhed ...

Varmepumpen optager luft fra siden og blæser det lodret opad. Udedelen er så støjsvag, at selvom man kun står en meter fra den, mens den arbejder på høj drift, så lyder det kun som en hvisken. 

 

En varmepumpe fra Dansk Varmepumpe Industri er ikke en hyldevare, men en løsning der skræddersyes til din bolig og dit behov.  
  

Gode løsninger kræver god rådgivning

Modstrøm kan hjælpe dig med at finde den varmepumpeløsning, der passer til dit energibehov og budget.  

 

Forud for montagen får du besøg af vores energirådgiver, som gennemgår hele din boligs energiforbrug. Et tilbud vil altid være ledsaget af en estimeret tilbagebetalingstid. Det er dit pejlemærke for, hvornår investeringen har tjent sig selv hjem. 

 

Modstrøm synes, det skal være nemt at komme i gang med den grønne omstilling. Derfor tilbyder de betaling i rater over elregningen til 0% i rente.