Thiele størst udvalg på både lavpris og luksus briller

Briller m.m. Størst udvalg af både lavpris og luksus

Thiele har både high-end mærkevarer og billige briller til lavpris.

Optikkæden Thiele har igennem mere end 200 år opbygget et ry, som stedet med det største udvalg af designer og mærkevarebriller fra verdens store modehuse. Men Thiele er andet og mere end bannerfører for mode og designdelen af optikbranchen i Danmark.  

  

Siden Thiele startede i Købmagergade i København i 1817, har fokus ligget på at tilbyde kunderne et udvalg og en kvalitet, de ikke kunne finde andre steder. Thiele var først på markedet med kontaktlinser, og i 2012 blev kæden den første der kunne tilbyde sine kunder behandling på egen øjenlaserklinik.  

  

I dag er der stadig stillet skarpt på et bredt og aktuelt udvalg i alle prisklasser. Fra verdenskendte, eksklusive mærkevarer til den faste brillekoncept-linje Thiele Lavpris. 

  

Den komplette brillepakke

Thiele Lavpris er et fast udvalg af briller, hvor alle fordyrende led er fjernet.  

 

Du får en komplet brillepakke inklusive stel, glas og servicepakke. Med andre ord: En færdig brille, inklusiv 3 års service (gratis justeringer, rens og skiftning af næsepuder), fra priser der starter så lavt som 495 kroner.  

  

Et samarbejdet med kvalitets- og prisbevidste producenter som Guess og Polaroid sikrer, at Thiele Lavpris-produkterne altid lever op til den gode kvalitet, kædens kunder kan forvente.  

 

Komfort, rådgivning og service

Produktet, altså selve brillen, skal være i orden, men optikkæden lægger også stor vægt på, at en optimal synskorrektionsløsning består af mere end selve produktet. Den består af lige dele produkt, komfort, rådgivning og service.  

Derfor er Thieles servicepakke central for alle, der handler i optikkædens butikker. Og den service, som kæden gennem mere end 200 år har øvet sig på at blive bedst til, er ikke kun til kunder, der vælger et high-end produkt.  

 

God service er, og skal være, tilgængelig for alle Thieles kunder. Selvfølgelig også dem, der vælger en Thiele Lavpris-brille. 


Hvad er Thiele Lavpris?

  • Færdig brille inklusiv 3 års Thiele Servicepakke (gratis justeringer, rens og skiftning af næsepuder). 

  • Priser der starter så lavt som 495 kroner. 

  • Stel fra kvalitets- og prisbevidste producenter.