B&O flot design og stor lyd med bonus

Stor lyd i alle rum. Helt trådløst

Bang & Olufsens multiroom-systemet får du trådløs lyd i højeste kvalitet.

Bang & Olufsen er smukt design, der oser af enkelhed og sublimt håndværk. I de eksklusive butikker kan du se og høre et stort udvalg af forbundne trådløse højttalere og alt-i-et-musiksystemer. 

  

Enkelthed i design og brugervenlighed uden komplekse installationer er kendetegnende for alle systemerne. Vælg mellem mange forskellige former, farver og størrelser. Så får du det personlige højttalersystem, der passer bedst til dig og dine rum derhjemme. 

  

Fuld fleksibilitet

Multiroom-funktionaliteten fungerer sammen med de kendte musiktjenester. Og du kan tilslutte højttalere, tablets og smartphones fra forskellige brands og mærker. Det eneste krav er, at de er kompatible med AirPlay 2 (Apple-produkter) eller Chromecast (enheder med styresystemet Android).  

  

Det vil sige, at du fx kan have Bang & Olufsen i stuen og køkkenet, mens der kan være trådløse højttalere af andre mærker i soveværelset eller arbejdsværelset. Det hele spiller trådløst sammen via multiroom-systemet. 

  

Fuld fleksibilitet. Helt trådløst. Frihed til at nyde din foretrukne musik, hvor og når det passer dig. 

  

Fra kabler til trådløst

I starten af 80’erne lancerede Bang & Olufsen det kabelbaserede linksystem, Master Control Link. Systemet gjorde det muligt at anvende Bang & Olufsens produkter i flere rum på én gang. 

  

I 90’erne blev systemet omdøbt til Beolink. I dag kaldes det Bang & Olufsen Multiroom og er trådløst med et sortiment på tolv forskellige højttalere og TV. 

  

Stor lyd i alle prisklasser

Den nye kompakte Beosound Emerge leverer trods sin lille størrelse en overraskende stor og smuk lyd. 

  

Skal du spille op til fest, kan du få kraftfuld lyd fra den ikoniske Beoplay A9, den designvindende, Beosound Edge, eller de nyeste medlemmer af multiroom-familien, Beosound Level og Beosound Balance.