Koncert, teater og begivenheder med bonus

Billet til koncert, teater og begivenheder

Her ser du alle de koncerter, teaterforestillinger og begivenheder, som du kan købe billet til og få bonus.
Husk at betale med Forbrugsforeningskortet.

Slotskoncert på Frijsenborg

Den. 20. juni 2020 på Frijsenborg Slot i Hammel ved Aarhus. Koncerter med bl.a. Sanne Salomonsen, Lissørensen, Sko/Torp, Aura Dione og Barbera Moleko. Og Milling og Molbechs Earth Wind & Fire Show.

Bestil billetter

Wallmans Carnival show

Carnival Show i Wallmans - 10% bonus

Indtil midt juni 2020 i Cirkusbygningen i København. Bestil biletter på 33163700 eller wecare@wallmans.com – Husk at oplyse at du skal betale med dit Forbrugsforeningskort når du bestiller.

Rigoletto

Rigoletto - Opera under åben himmel

Den 7., 14. og 15. august 2020 på Hedelands amfiteater i Hedehusene. Bestil billetter.

Slotskoncert på Ledreborg

Den 15. august 2020 på Ledreborg Slot ved Lejre. Koncerter med bl.a. Rasmus Walter, Sko/Torp, Teitur, Aura Dione og Barbara Moleko. Og Milling og Molbechs Earth Wind & Fire Show.

Bestil billetter

Night of Freestyle

Den 19. september 2020 i Jyske Bank Boxen i Herning. Bestil billetter.