Renz Group

Din egen pakkepostkasse er fremtiden

En pakkepostkasse gør hverdagen lettere og giver tryghed. 

 

Den elektroniske myRenzbox Homebox, fra Renz & Mefa Postkasser, gør det muligt for private at sende og modtage pakker lige ved døren. 24 timer i døgnet, året rundt.

Vi handler oftere og oftere på nettet. Det giver mange ture i pakkeshoppen, som ofte er besværlige og indebærer en lang kø. 

Den tid er heldigvis forbi med pakkepostkassen myRenzbox Homebox. Her slipper du for turene til pakkeshoppen, fordi Homeboxen sikrer, at pakkerne kan leveres og sendes retur direkte fra din egen postkasse. Desuden ligger pakkerne sikkert i boksen, indtil du tømmer den.

 

Sender teenagesdatterens pakker

”Det er enormt smart, at den både kan modtage og sende pakker retur. Det sparer mig for mange ture på posthuset med min teenagedatters pakker. Jeg kan bare stille dem i pakkepostkassen og melde, at de skal retur,” fortæller Rene Høgh, som fik installeret sin myRenzbox Homebox tidligere på året.  

Markedet for levering og afhentning af pakker er stødt stigende. Og nu kan pakkerne altså leveres og sendes retur direkte fra din egen personlige postkasse. 

Den smarte pakkepostkasse betjenes igennem myRenzbox Homebox app’en, der kan downloades til alle smartphones. Med app’en er det muligt at tilkoble sig boksen trådløst via bluetooth. Nemt og sikkert. 

  

Kode i stedet for nøgle

”Homeboxen har ingen nøgle, men bare en kode. Det betyder, at jeg også kan bruge den til andre ting end pakker. Jeg kan fx sikkert efterlade en hoveddørsnøgle til min nabo, hvis han skal vande mine blomster, mens jeg er på ferie. Det er smart. Endnu bedre er, at den har solceller, så jeg skal hverken grave strøm eller skifte batterier.” siger Rene Høgh om sin nye Homebox.  

Bliv medlem

Spar penge på alt det du alligevel køber

Bliv medlem