GrejXperten

Kvalitetsfiskegrej til netpriser

Hos GrejXperten.dk får du personlig rådgivning og godt grej. Både hvis du er nybegynder og hvis du hører til de mere garvede lystfiskere.

Med GrejXperten.dk som ny samarbejdspartner er der godt nyt til alle de medlemmer, der interesserer sig for lystfiskeri. I webshoppen på grejxperten.dk og i den fysiske butik, som du kan besøge i Nordsjælland på adressen Lynghøjvej 8C, 3540 Lynge, kan du nu optjene bonus på et bredt udvalg af kvalitetsfiskegrej til netpriser. “Hos os kan alle finde det, de skal bruge. Både den garvede lystfisker og nybegynderen, og til fiskeri i både ferskvand og saltvand. Vi vil altid have et udvalg af grej, som vi selv bruger. Derfor kan vi rådgive vores kunder til at finde det helt rigtige. Muligheden for personlig rådgivning er noget, vi sætter en ære i. Bare kom med dine spørgsmål, så guider vi dig på vej,” fortæller Kristian S. Thorsen fra GrejXperten.dk.

Sigter mod CO2-neutral webshop

GrejXperten.dk stræber efter at sætte så lavt et CO2 aftryk som muligt. Derfor sender de allerede nu fire ud af fem pakker i genbrugsemballage, både papkasser og pakkefyld er derfor oftest genbrug. “Vi tror på, at vi skal gøre vores del, for at passe på jorden og miljøet omkring os. Vores mål er at have en 100% CO2-neutral webshop i 2024,” oplyser Kristian S. Thorsen.