Lån & Spar Bank sådan kommer du i gang med at invistere

Sådan kommer du i gang med at investere

Overvejer du at gå i gang med at investere og lade dine penge arbejde for dig? 

Du behøver hverken have det store kørekort i aktiekurser eller en formue gemt i madrassen. Investering er for alle. Uanset alder, økonomi og temperament.

Investering er i dag for hele familien Danmark. Sådan er det blevet inden for de seneste 10 år. Det er absolut ikke længere kun hardcore risikotagere, der investerer. “Alle kan være med, og alle ER med”, siger Kjeld Vogel, som er formuekonsulent i Lån & Spar. 


“Det kan være forældre, der investerer børneopsparingen, så de ikke står og bliver mindre værd. Det kan også være en studerende, der sammen med sine venner betragter det lidt som at gå på kasino. Og det kan såmænd også være den 95-årige, der investerer sine penge med en lang investeringshorisont, for at arvingerne kan få mest muligt ud af midlerne”, fortæller han. 


Alle kan være med

Ifølge Kjeld Vogel kan man stort set få det, som man vil have det: 


“I Lån & Spar har vi investeringsprodukttyper til alle. Både til dem, der gerne vil købe og sælge selv via netbank eller mobiltelefon, og til dem, der bare gerne vil have, at Lån & Spar står for investeringsplejen.” 


Og indimellem disse to grupper er der så dem, der foretrækker en kombination, hvor de selv investerer dele af opsparingen, mens resten bliver investeret gennem en investeringsforening. 


Ring, spørg og bliv klogere

Du er altid velkommen til at ringe til Lån & Spar og tale med en af vores rådgivere. Så kan du få en investeringssnak, der samtidig tager højde for din formue, dine behov og ønsker. For investeringerne skal passe til dit samlede liv. Overvejelserne er de samme, uanset om det er 3 millioner eller 50.000, man vil investere.  


“Og husk, at ingen spørgsmål er for dumme og ingen penge er for små i investeringsverdenen”, siger formuekonsulent Kjeld Vogel. 


Før du går i gang

  • Tænk over, hvor stor en risiko du tør tage (læs: du skal kunne sove godt om natten) 

  • Overvej din investeringshorisont (læs: hvornår skal du bruge pengene) 

  • Ring til os i Lån & Spar på 33 78 19 16 - så guider vi dig igennem resten.