Meld dig ind og vind

Spar penge på det du alligevel køber

Foreningen er til for at skabe overskud til medlemmerne. 185 mio. kr. i bonus og fordele hvert år.  Medlemmerne optjener bonus, når de betaler med deres Forbrugsforeningskort i  4.000 butikker inklusive flere end 400 webshops. Meld dig ind i juli eller august så kan du vinde gavekort til lækre oplevelser fra Go Dream.

Vi videregiver nødvendige oplysninger til vores partner Go Dream for at vi kan fremsende præmien eller kontakte dig vedrørende fremsendelse af præmien.

Du får:

  • Et bonuskort til 4.000 butikker, restauranter og webshops
  • Bonus på ALT - også det på tilbud
  • Intet minimumskøb - bonus fra første krone
  • 0 kr. i kontingent det første år – herefter koster det 132 kr. om året.

Sådan virker det

  1. Du får et kombineret bonus- og betalingskort, der fungerer som et Dankort
  2. Når du bruger kortet får du bonus på alt hvad du køber, hos Forbrugsforeningens 4.000 butikker, restauranter og webshops
  3. Bonussen optjenes automatisk og sættes ind på din medlemskonto
  4. Hvert år i december udbetales pengene automatisk til din medlemskonto.

Du kan løbende følge med i dine køb og hvor meget bonus du har opsparet i appen eller på Mit FBF.
Du behøver ikke købe mere end du plejer, du skal blot betale med Forbrugsforeningskortet i stedet for dit almindelige betalingskort.

Det med småt

Forbrugsforeningen er en loyalitetsklub for dig, som er medlem af en fagforening i et af de organiserede fagforbund. Du kan også blive medlem, hvis du er pensionist - så skal du blot oplyse os hvilken fagforening, du var medlem af indtil du forlod arbejdsmarkedet.

Bonussatserne varierer hos vores mange samarbejdspartnere.

Den laveste sats er på 1,10% og den højeste er på 30%. De fleste ligger på 9%. Du kan altid se bonussatser i vores app og på vores hjemmeside. 

Det koster 0 kr. at være medlem de første 12 måneder. Herefter koster det 132 kr. om året, (det svarer til kun 11 kr. om måneden). 

Der er nogle få ting du skal være opmærksom på, når du betaler med dit kort fra Forbrugsforeningen.

Butikskæder
Selvom én butik i en kæde ikke er med i samarbejdet, kan en anden butik i samme kæde godt være med. Mange kæder består af selvstændige ejere, som individuelt beslutter om de vil samarbejde med Forbrugsforneingen.

Webshops vs. butikker
Der kan være forskel på fysiske butikker og webshops. Selvom en fysisk butik ikke giver bonus, kan det godt være at butikkens webshop gør det. Det samme gør sig gældende omvendt, at en butik godt kan give bonus uden at webshoppen gør det.

Andre kundeklubber
Du kan ikke kombinere Forbrugsforeningen med andre rabatordninger og kundeklubber. Hvis du fx får 10% bonus når du betaler med dit kort fra Forbrugsforeningen kan du ikke også få rabat med FDM her må du vælge mellem de to fordele.

Forhandlede priser
Hvis du forhandler om prisen inden et køb, eller du forhandler dig frem til andre former for besparelser, skal du oplyse at du ønsker at betale med forbrugsforeningen ellers kan butikken godt afvise at lade dig betale med kortet fra Forbrugsforeningen.

Gavekort
Det er op til den enkelte butik selv at vælge om du kan købe gavekort og få bonus på én gang.Go Dream valgfri oplevelse 999

Valgfri oplevelse 999

Hvis du melder dig ind i juli og august har du mulighed for at vinde en valgfri oplevelse fra Go Dream til 999 kr.

Vi udlodder 5 valgfri oplevelser til 999 kr.

Go Dream valgfri oplevelse 499

Valgfri oplevelse 499

Hvis du melder dig ind i juli og august har du mulighed for at vinde en valgfri oplevelse fra Go Dream til 499 kr.

Vi udlodder 10 valgfri oplevelser til 499 kr.

Go Dream valgfri oplevelse 299

Valgfri oplevelse 299

Hvis du melder dig ind i juli og august har du mulighed for at vinde en valgfri oplevelse fra Go Dream til 299 kr.

Vi udlodder 10 valgfri oplevelser til 299 kr.