Spar penge - Mange penge

Spar penge på det du alligevel køber..

..med et kort fra Forbrugsforeningen.

Du får:

• Et bonuskort til 4.500 butikker, restauranter og webshops
  • Bonus på ALT - også det på tilbud
  • Intet minimumskøb - bonus fra første krone
  • 0,- kr. i kontingent det første år – herefter koster det 132,- kr. om året

Er du endnu ikke medlem, så bliv det nu
Bliv_Medlem

Sådan virker det

1. Du får et kombineret bonus- og betalingskort, der fungerer som et Dankort
  2. Når du bruger kortet får du bonus på alt hvad du køber, hos Forbrugsforeningens 4.500 samarbejdspartnere
  3. Bonussen optjenes automatisk og sættes ind på din medlemskonto
  4. Hvert år i december udbetales pengene automatisk til din medlemskonto

Du kan løbende følge med i dine køb og hvor meget bonus du har opsparet i appen eller på Mit FBF.
Du behøver ikke købe mere end du plejer, du skal blot betale med Forbrugsforeningskortet i stedet for dit almindelige betalingskort.

Er du endnu ikke medlem, så bliv det nu
Bliv_Medlem

Det med småt

Forbrugsforeningen er en loyalitetsklub for dig, som er medlem af en fagforening i et af de organiserede fagforbund.

Du kan også blive medlem, hvis du er pensionist - så skal du blot oplyse os hvilken fagforening, du var medlem af indtil du forlod arbejdsmarkedet.

Bonussatserne varierer hos vores mange samarbejdspartnere. Den laveste sats er på 1,90% og den højeste er på 30%. De fleste ligger på 9%. Du kan altid se bonussatser i vores app og på vores hjemmeside.

Det koster 0 kr. at være medlem de første 12 måneder. Herefter koster det 132 kr. om året, (det svarer til kun 11 kr. om måneden).

Der er ingen bindingsperiode, så du kan melde dig ud, når du vil.

Forbrugsforeningen er kåret til Danmarks bedste loyalitetsklub i 2015 og 2016 i en undersøgelse foretaget af CBS. Se undersøgelsen på crmcbs.dk