FBF - Medlemsprofil

Vores medlemsprofil

Forbrugsforeningens medlemmer er alle medlem af en af de  faglige organisationer, der står bag forbrugsforeningen.

Vores kernemedlem er en: Veluddannet, vellønnet, kvinde på 43+ som er gift eller samlevende og bor i eget hus i tættere bebygget område. 63% har været medlem i mere end 7 år.

Hvis du vil vide mere om hvor mange medlemmer vi har i netop din målgruppe og dermed hvor stor en omsætning der kan tilføres din forretning, så kontakt os på salg@fbf.dk eller telefon 33 18 86 20.

Hér finder kan en detaljeret oversigt over hvem der kan blive medlem, af Forbrugsforeningen...>>