Organiseret rabat gennem Forbrugsforeningen

Organiseret rabat

Skab større synlighed og omsætning i din forretning.

Forbrugsforeningens logo er lig med loyalitet, og vores medlemmer genkender det, når de ser det i butiksvinduer eller på indgangsdøre. For mange er Forbrugsforeningens logo ikke kun et udtryk for "Her ydes bonus", men også et kvalitetsstempel af den enkelte forretning.

Synlig skiltning er én af måderne til at fremme omsætningen.
Det kan bla. gøres ved at opsætte klistermærker eller A-skilts plakater med Forbrugsforeningens logo synligt ved indgangen til din forretning. Når kunderne tydeligt ser at betaling med Forbrugsforeningens betalingskort er muligt er det medvirkende til at trække yderligere kunder/medlemmer i butikken.

Klistermærker og plakater kan bestilles via email til salg@fbf.dk med tydelig angivelse af jeres samarbejdspartner nummer samt ønsket stk. antal.

Siden er sidst redigeret: 21-08-2017