Markedsføring i Forbrugsforeningens medier

Markedsføring

Du kan få endnu mere salg, når du annoncerer i vores medier. Kombiner gerne flere medier og ram din målgruppe bedre.

F-Bladet - medlemsblad

Forbrugsforeningens medlemsblad udkommer i marts, maj, august og november til ca. 208.000 medlemmer.

Bonusguiden - oversigt

Bonusguiden er en ekstra sektion i F-bladet i maj. Her lister vi samtlige samarbejdspartnere efter postnummer og branche.

LIGE NU - reklameblad

Reklameblad udsendes i april, september 2019 og januar 2020 til 40.000 medlemmer.

Indstik

Du kan få indstik med, når vi sender LIGE NU og F-Bladet ud til medlemmerne.

BONUS - magasin

Magasinet Bonus sendes med, når medlemmerne modtager deres betalingskortet. Vi forventer at udstede 150.000 betalingskort i 2019.

F-Mail - nyhedsmail

Nyhedsmailen sendes ud hver tirsdag til flere end 97.800 medlemmer.

Banner

Bannerannoncer på fbf.dk og i appen bestilles i perioder af halve måneder. Primo eller ultimo måneden.

Sociale medier

Det er muligt at købe opslag på Facebook som Forbrugsforeningen sender ud i medlemmernes nyhedsstrøm.

Julekalender

I december måned kan medlemmerne deltage i Forbrugsforeningens julekalender, hvor samarbejdspartnerne sponserer præmierne.

Markedsføring inkluderet i samarbejdet

Vores aftale inkluderer, at din butik bliver vist på hjemmesiden, i appen og i Bonusguiden. Ovennævnte annonceringsmuligheder, gør at du kan købe dig til mere synlighed. Du kan selv sammensætte markedsføringen, men vi hjælper også gerne med et oplæg.