FBF - Markedsføring

Markedsføring

Du kan få endnu mere salg, når du annoncerer i vores medier. Kombiner gerne flere medier og ram din målgruppe bedre.

Vores aftale inkluderer at din butik bliver vist på hjemmesiden, i appen og i Bonusguiden. Derudover kan du få mere synlighed, ved at købe ekstra markedsføring i vores medier. Du kan selv sammensætte markedsføringen, men vi hjælper også gerne med et oplæg.

Der er flere muligheder for at annoncere. Her ser du, de medier som vores medlemmer præsenteres for:

F-Bladet - medlemsblad

Forbrugsforeningens medlemsblad udkommer i marts, maj, august og november til ca. 210.000 medlemmer.

Bonusguiden - oversigt

Bonusguiden er en ekstra sektion i F-bladet i maj. Her lister vi samtlige samarbejdspartnere efter postnummer og branche.

LIGE NU - reklameblad

Reklameblad udsendes i april, september 2018 og januar 2019 til 40.000 medlemmer.

Indstik

Du kan få indstik med, når vi sender LIGE NU og F-Bladet ud til medlemmerne.

BONUS - magasin

Magasinet Bonus sendes med, når medlemmerne modtager deres betalingskortet. Vi forventer at udstede 80.000 betalingskort i 2018.

F-Mail - nyhedsmail

Nyhedsmailen sendes ud hver tirsdag til flere end 89.000 medlemmer.

Banner

Bannerannoncer på fbf.dk og i appen bestilles i perioder af halve måneder. Primo eller ultimo måneden.

Sociale medier

Det er muligt at købe opslag på Facebook som Forbrugsforeningen sender ud i medlemmernes nyhedsstrøm.

Julekalender

I december måned kan medlemmerne deltage i Forbrugsforeningens julekalender, hvor samarbejdspartnerne sponserer præmierne.

Du får rabat, når du bestiller flere annoncer

Det er en god idé, at bestille markedsføring for hele året samlet. Så udarbejder vi en medieoversigt, der giver dig overblik de bestilte annoncer og deadlines.

Når du køber flere annoncer, opnår du mængderabat, og du kan frit mikse mellem trykte og digitale annoncer.

Antal indrykninger:
4 eller flere = 20% rabat