Eksisterende partner i Forbrugsforeningen

Eksisterende partner

Som partner i Forbrugsforeningen står vi klar til at hjælpe dig.

Vores koncept er win-win for begge parter. Derfor er det vigtigt for os, at du som partner får så meget ud af det som muligt.

Når du indgår i et samarbejde med Forbrugsforeningen, er du automatisk med i søgninger på fbf.dk og på vores app. Du står med forretningens navn, din adresse og din bonussats.

Medlemmerne kan søge geografisk, på branche og specifikt på din forretning. På den måde kan de let finde frem til din forretning.

Har du alle dine forretninger med?
Det er også vigtigt, at du har alle dine forretninger med i aftalen, så dine kunder ikke bliver skuffet, og du går glip af omsætning.

Det kræver ikke en ny aftale, men kun at du udfylder formularen for Ekstra butik

Er dine oplysninger rigtige?

For at det ikke skal gå ud over din omsætning, er det vigtigt, at vi har de rigtige oplysninger. Har du skiftet adresse eller navn, skal vi have det ændret, så det står rigtigt i vores søgemaskiner.

Har du skiftet dankortforretningsnummer eller terminal er det vigtigt, at det bliver rettet i vores systemer, ellers kan du ikke tage i mod Forbrugsforeningens betalingskort og ender med at miste omsætning.

Ligeså snart, du kender dine ændringer, så husk at give os besked. Du kan skrive til os på salg@fbf.dk eller ringe på 33 18 86 20.