FBF - Tekster om Forbrugsforeningen

Forbrugsforeningen

Nedenstående tekster kan du frit benytte, når du skal skrive om Forbrugsforeningen..
enten i medlemsmateriale eller direkte på dit site

Version 1

Spar penge på det du alligevel køber
Meld dig ind i Forbrugsforeningen og spar penge, rigtig mange penge, hver eneste dag, når du alligevel er ude at handle. Du optjener bonus dér, hvor du handler til hverdag i mere end 4.000 butikker og 500 forskellige webshops. Det gælder også nedsatte varer, tilbud og udsalg.
Med Forbrugsforeningens betalingskort er du klædt godt på, når du skal handle. Vi dækker stort set alle brancher lige fra dagligvarer, TV, rejser, oplevelser og personlig pleje til mobiltelefoni, tøj, sko, computere, benzin, briller og værktøj.

Er I flere voksne i husstanden, kan I få et betalingskort hver og optjene bonus på hele familiens indkøb.

Meld dig ind nu!
Du skal være fyldt 18 år og med i en fagforening for at blive medlem af Forbrugsforeningen. Det koster 0,- kr. i kontingent for første års medlemsskab. Herefter koster det 132,- kr. om året.
Vil du spare penge, er det med andre ord en rigtig god idé at blive medlem af Forbrugsforeningen. Meld dig ind på www.fbf.nu

Version 2

Spar penge på det du alligevel køber

Meld dig ind nu!
Du skal være fyldt 18 år og med i en fagforening for at blive medlem af Forbrugsforeningen. Det koster 0,- kr. i kontingent for første års medlemsskab. Herefter koster det 132,- kr. om året.