FBF - Kreditvurdering

Kreditvurdering

5. Kreditværdighedsvurdering

5.1 Forbrugsforeningen foretager på baggrund af den indgivne ansøgning en vurdering af ansøgerens kreditværdighed, ved indhentelse af oplysning fra kreditoplysningsbureau samt eventuelt ved indhentelse af pengeinstitutoplysning. Forbrugsforeningen forbeholder sig ret til, på baggrund af den foretagne vurdering, at afslå en ansøgning.

5.2 Forbrugsforeningen forbeholder sig ret til at spærre for brug af alle til en medlemskonto knyttede betalingsinstrumenter, hvis medlemmet eller en bruger af betalingsinstrumentet bliver opført i RKI-registret eller andet skyldnerregister. Spærringen kan blive ophævet, hvis medlemmet eller brugeren slettes af RKI-registret eller andet skyldnerregister. Forbrugsforeningen søger automatisk oplysninger fra kreditoplysningsbureau i forbindelse med fornyelse af betalingsinstrumentet samt ændring af kreditmaksimum.
Siden er sidst redigeret: 01-07-2017