Nyt betalingskort med chip på vej

I løbet af de kommende måneder modtager Forbrugsforeningens medlemmer nyt betalingskort. Det kan tages i brug med det samme, for pinkoden er uændret. Har medlemmet glemt koden, er det nu muligt at logge på medlemskontoen og få den vist online.

I de kommende måneder udskifter Forbrugsforeningen alle medlemmers betalingskort. Medlemmerne kan derfor forvente at modtage deres nye kort fra Forbrugsforeningen i løbet af sommeren.

Chip og kontaktløst er let

Chip og kontaktløs betaling er nemt og enkelt. Det fungerer på samme måde, som når man bruger Dankortet i butikkerne.
Første gang kortet benyttes, skal pinkoden indtastes. Herefter skal koden kun indtastes, når butikkens betalingsterminal beder om det. Der kan betales kontaktløst op til ca. 350 kr. (det samme beløb som med Dankortet).

Log ind og se din pinkode

Forbrugsforeningen åbner for elektronisk visning af pinkoden i forbindelse med overgangen til chipkort. Når medlemmet har modtaget sit nye kort, er det muligt at få vist sin pinkode på medlemskontoen. Og koden kan vises igen og igen, hvis man har glemt den.
Der logges ind på mitfbf.dk med NemID. Det sikrer, at det kun er det enkelte medlem, der har adgang til koden.

Forbrugsforeningens betalingskort er et af de mest sikre

Der næsten ingen svindel med kort fra Forbrugsforeningen. Det skyldes, at det ikke ligner andre betalings- og kreditkort:
- Det ikke er knyttet til en bankkonto, så man kan ikke overføre penge fra det.
- Man kan heller ikke hæve penge i pengeautomater med det.

April 2020  Download billedet her

Annoncemateriale

Annonce kan frit benyttes og downloades her.

For andre annonceformater kontakt Louise Halberg-Mortensen på lhh@fbf.dk eller 33 18 86 38.

Siden er sidst redigeret: 24-04-2020