DCC Energi - naturgas | Forbrugsforeningen

Køb naturgas til Danmarks laveste fastpris og få 5% bonus

Vælg en leverandør med fokus på kvalitet og pris.

Hvad enten du vil have en variabel eller fast pris, får du markedets laveste naturgaspriser hos DCC Energi. Og som medlem af Forbrugsforeningen optjener du også 5% bonus.

Uanset hvilken naturgasleverandør du vælger, er det fuldstændig den samme naturgas, der leveres. Og hvorfor så betale for meget for den samme vare?

Hos DCC Energi får du Danmarks laveste fastpris – du kan vælge mellem en fastprisaftale på 6 eller 12 måneder eller en konkurrencedygtig variabel månedspris, hvor prisen varierer fra måned til måned.

Energiselskabet er en af de uafhængige spillere på naturgasmarkedet og et konkurrencedygtigt alternativ til de store naturgasselskaber.

Så nemt er det

Det tager under 5 minutter at skifte leverandør og du betaler hverken oprettelsesgebyr eller abonnement hos DCC Energi

Vælg den aftaletype (fast eller variabel), der passer dig bedst og oplys dit navn og adresse. Du modtager herefter en e-mail med din naturgasaftale, og når du har aflæst din måler, klarer DCC Energi resten.

Som medlem af Forbrugsforeningen får du 5% bonus på de i forvejen meget konkurrencedygtige priser hos DCC Energi

* Kilde: www.gasprisguiden.dk

Siden er sidst redigeret: 20-08-2015