Bahne Jul

Sæt dit personlige præg på julen

Julen er lige om hjørnet! Snart skal du dække årets eventyrlige og fortryllende julebord. Og finde det helt rigtige pynt, der får dig og dine nærmeste i julestemning.

Hos Bahne finder du et stort udvalg af julepynt. Uanset om du er til den klassiske og traditionelle slags, det sprudlende farverige eller det mere trendy og nytænkende, finder du med garanti noget der passer til din stil. Du kan fx imponere dine gæster med et julebord, der giver den helt rigtige julestemning med flot pynt og julestel fra Royal Copenhagen, Kähler eller et af de andre juleklassikere. Julen kan have mange udtryk. Du skal bare vælge, hvilken stil passer bedst til dig og dit hjem.

Klassisk jul - rød, grøn, guld og sølv

Den klassiske jul er præget af de farver og nuancer, som de fleste forbinder med traditionel jul. Pynt fx dit julebord med Georg Jensens årlige juleornamenter og juleuroer. Og vælg dine julekugler til træet i de klassiske farver som rød, grøn, guld eller sølv.

Stilistisk jul - vælg en klar linje

Ønsker du et stilistisk udtryk i din julepyntning, er nøgleordene enkelhed, rolige nuancer og metalliske toner. Skab den rigtige stemning ved at blande julekugler i ens toner, for et ensartet udtryk. Tip: Miks og match papirpynt i forskellige former og størrelser, for at skabe volumen.

Farverig jul – bland pynten

Har du lyst til at ryste posen og få mere farve ind i din jul? Så kan du gå på opdagelse i Bahnes store juleunivers og blande pynten på kryds og tværs. Vil du gå lidt lettere til værks, kan du med fordel mikse farver i samme nuancer.