FBF - Pris og økonomi

Pris og økonomi

Det koster ingen opstartsgebyr eller faste udgifter at være
med i Forbrugsforeningen. Du betaler kun, når du får omsætning

Når du indgår i et samarbejde med Forbrugsforeningen, aftaler vi et vederlag. Vores standardvederlag er 11%.

Bonus og vederlag
Når din kunde betaler med Forbrugsforeningens betalingskort, sender vi omsætningen videre til jer minus vederlaget på 11%. 1% går til Forbrugsforeningen – de resterende 10% får medlemmet som bonus.

Det er muligt at hæve vederlaget, hvis I vil tiltrække flere kunder. Det kan gøres fremadrettet, men også på kampagnebasis.

Højere bonus, højere omsætning
Vi ved at højere bonus tiltrækker kunder. Hvis der gives 12% i den ene butik og 10% bonus i den anden, hvor du kan købe samme vare. Hvad vælger du så? En af vores partnere, har været med til at teste forhøjelse af bonussatsen. Det gav følgende resultat:

• Bonus hævet fra 10% til 12% i 9 dage = 100% mere omsætning
  • Bonus hævet fra 10% til 13% i 30 dage = 227% mere omsætning

Vi kan naturligvis ikke garantere samme øgning i alle brancher, men testen tegner et billede.

Vi afregner en gang om måneden
Hver den 8. sidste bankdag gør vi omsætningen op for perioden, og indsætter jeres omsætning minus vederlag den 3. bankdag på jeres bankkonto. Således slipper I for administration.