FBF - DCC Energi - naturgas

Køb naturgas til Danmarks laveste fastpris og få 5% bonus

Vælg en leverandør med fokus på kvalitet og pris

Uanset hvilken naturgasleverandør du vælger, er det fuldstændig den samme naturgas, der leveres. Og når nu gassen er den samme, kan man jo lige så godt vælge en pålidelig leverandør med konkurrencedygtige priser.

Hos DCC Energi får du Danmarks laveste fastpris – du kan vælge mellem en fastprisaftale på 6 eller 12 måneder eller en konkurrencedygtig variabel månedspris, hvor prisen varierer fra måned til måned.

Det tager under 5 minutter at skifte leverandør og du betaler hverken oprettelsesgebyr eller abonnement hos DCC Energi

DCC Energi svarer over 90 % af alle telefonopkald inden for 20 sekunder. Derudover går de meget op i at levere både overskuelige og korrekte regninger.

Som medlem af Forbrugsforeningen får du 5% bonus på de, i forvejen, meget konkurrencedygtige DCC energipriser.

Skift naturgasleverandør allerede i dag – det tager kun 5 minutter. Ring på telefon 70 150 150 eller på dccenergi.dk/privat/naturgas.

Siden er sidst redigeret: 20-08-2015