App’en giver dig overblik

Med Forbrugsforeningens app får du overblik over din konto og hvor du optjener bonus.

Måske kender du allerede Forbrugsforeningens app og bruger den i dagligdagen. I slutningen af 2016 kom en ny app fra Forbrugsforeningen på gaden, hvor en af de store ændringer, er måden du ser dine kontooplysninger på. Nu fungerer det ligesom på din netbank, dermed kan du se dine kontobevægelser, så snart butikken har registreret dit køb.

Det kan du med app’en

Dele af app’en kan du bruge uden at logge på, mens fx adgang til kontooplysninger kræver at du er logget ind.

Når du ikke er logget på kan du:

• Søge butikker ud fra din placering (via gps)
  • Søge butikker efter branche/kategori
  • Søge butikker på postnummer og eller butiksnavn
  • Søge nyeste butikker i Forbrugsforeningen
  • Se aktuelle tilbud
  • Kontakte Forbrugsforeningen
  • Finde svar på ofte stillede spørgsmål

Når du er logget på kan du derudover:

• Se kontobevægelser, kontoudtog, kreditmax og rådighedsbeløb
  • Spærre dit kort
  • Sende sikre beskeder til Forbrugsforeningen

For at benytte Mit FBF i app’en, skal du logge på mitfbf.dk på nettet, hvor du kan få mobiladgang og danne en adgangskode til din app under menupunktet ’Aftaler’ > ‘Mobil App’.

Herefter kan du logge på app’en og få det fulde udbytte. Download app’en ’Forbrugsforeningen’ fra App Store eller Google Play.

Sådan danner du din adgangskode trin for trin:

1. Log på med Nem-ID på mit.fbf.dk

2. Vælg Min FBF konto > Aftaler > Mobil App

3. Tilmeld mobiladgang

4. Skriv brugernavn (valgfrit - evt. dit navn), mobilnummer og en 4 cifret kode (du vælger selv)

5. Godkend med Nemid.

Hent app'en til iPhone