FBF - Samtykke

Samtykke

Den 25. maj 2018 træder EU Databeskyttelsesforordningen (GDPR) i kraft og den nuværende Persondatalov erstattes. I den forbindelse kommer der skærpelser af kravene til, hvordan virksomheder og vi som forening opbevarer og behandler personoplysninger.

I den forbindelse har vi brug for dit samtykke til at Forbrugsforeningen må opbevare og anvende personoplysninger om dig, som er nødvendige for dit fortsatte medlemskab.  Efter afgivelse af samtykket har du også mulighed for at benytte den nye samtykkeportal, hvor du kan til- og framelde dig individuelle services.

Såfremt du ikke har et NemId - eller ikke længere er aktiv på arbejdsmarkedet - skal du indtil videre ikke foretage dig yderligere og kan benytte dit kort og medlemskonto som du plejer. Vi vil forsøge at opnå fritagelse, for dit samtykke men kan vi ikke det, kontakter vi dig igen.

Afgiv samtykke hér …>>