Studentermedhjælper til Forbrugsforeningen

Studentermedhjælper søges

Ønsker du et job med et selvstændigt ansvarsområde og samtidig være med til at løfte en række vigtige opgaver
i Medlemsservice, så kan denne stilling være noget for dig.

Vi søger en dygtig og engageret Medlemsrådgiver hvor dine primære arbejdsopgaver bliver at sikre, at Forbrugsforeningen ikke benyttes til hvidvask eller anden form for finansiel kriminalitet.

I Medlemsservice bliver du en del af et team på 8 medarbejdere, der primært arbejder med at understøtte henvendelserne fra vores medlemmer i Forbrugsforeningen.

Jobbet vil indeholde en bred vifte af opgaver indenfor de ansvarsområder der er i Medlemsservice og du vil blandt andet få rollen med behandling af hvidvask.

Dine ansvarsområder og arbejdsopgaver:

  • Håndtering af indberetninger
  • Udvikling og udførsel af kontroller
  • Rådgivning af kolleger
  • Udarbejdelse og ajourføring af forretningsgange
  • Øvrige opgaver indenfor afdelingens ansvarsområder

Vi ønsker en medarbejder der har relevant faglig baggrund som f.eks.:

  • I gang med bachelor eller kandidatniveau på Jura fra Københavns Universitet
  • Jurauddannet med en erfaring og interesse i hvidvask
  • Eventuel baggrund med praktisk erfaring inden for hvidvask og compliance

Vi forventer at du er en habil IT-bruger og kan arbejde struktureret og proaktiv. Du kan begå dig i kontakten med andre både internt og eksternt og er god til at formidle. Du er løsningsorienteret og kan træffe beslutninger. Du har en analytisk evne og er god til at sætte dig ind i store informationsmængder. Du kan prioritere og skabe overblik over dine opgaver og tager ansvar for dit arbejde.

Vi har 100 % fokus på vores medlemmer, så du skal være et glad og positivt menneske og have et SMIL i stemmen.

Du tilbydes
Vi tilbyder dig en spændende stilling med plads til selvstændighed i en afvekslende hverdag, hvor samarbejde og god teamånd er nøgleordet. Arbejdstiden vil være på 15-20 timer ugentligt og ligge i dagtimerne fra kl. 9-16.

Er du interesseret
Du skal søge jobbet, hvis du trives med at arbejde operationelt og udviklingsorienteret på et kompleks lovstyret område og hvis du går til opgaverne med sans for detalje og processer.

Ansøgning
Send din ansøgning, CV og karakterbevis til HR-ansvarlig Lena Larsen ll@fbf.dk med mærket ”Studentermedhjælper”.

Vi vil vurdere ansøgningerne løbende med forventet ansættelsesstart september/oktober 2019. Alle ansøgninger og kontakter vil naturligvis blive behandlet frotroligt.

Vil du vide mere om stillingen i Medlemsservice, så er du velkommen til at kontakte Medlemschef Birte Leo-Hansen på tlf. 33 18 86 12 eller pr. mail blha@fbf.dk efter den 26. august 2019.

Hvem er vi
Forbrugsforeningen er Danmarks største indkøbsforening. Siden 1886 har foreningen sat pris på fornuft, godt købmandskab og god service. I dag har foreningens ca. 300.000 kortholdere dagligt glæde af ”Bonus på sund fornuft”. Vi er 26 ansatte i Forbrugsforeningen fordelt på 4 afdelinger; Salg & Marketing, Administrationen, IT samt Medlemsservice - og vi glæder os til at byde dig velkommen.

Siden er sidst redigeret: 26-07-2019