Eksotiske, billige rejser til Kap Verde

Eksotiske, billige rejser til Kap Verde

Kap Verde byder på fantastiske oplevelser, smittende og bekymringsløs livsglæde.
TUI byder relativ billige rejser til ’Afrikas Caribien’. Få desuden 4% bonus med Forbrugsforeningen.

Bland afrikansk kultur, brasiliansk samba, caribisk livsglæde og tilsæt en snært af portugisisk kultur. Så har du den charmerende og solrige øgruppe Kap Verde – en selvstændig republik lige ud for Senegals kyst.

Solnedgang på Kap Verde

De helt eksotiske oplevelser

Den tropiske øgruppes livsmotto er ”no stress”. Nyd livet og sæt pris på nuet til morna. Morna er den kapverdiske musikstil. Et mix af hoftesvingende, legende brasiliansk gung, portugesisk fado og lokal entusiasme.

Mød befolkningen, der med sin smilende, bekymringsløse livsglæde byder dig velkommen med åbne omsorgsfulde arme.

Boa Vista Kap Verde

Bonus gør TUIs billige rejser billigere

Du optjener 4% bonus på hele rejsens pris hos TUI med dit kort fra Forbrugsforeningen.

Overstiger prisen dit rådighedsbeløb på kortet, så se her, hvad du gør.

Det er snart 10 år siden, TUIs første hoteller stod klar: På Sal og Boavista med dykkeroplevelser lige nedenfor.

Den skønne brise gør Kap Verde ideel for kitesurfere

Let brise på solrige Sal

Den skønne brise på Kap Verde forvandler saunatilstand til behagelig sommervarme. Og stranden er lang. Den kræver mere end et par timer at udforske.

I det azurblå Atlanterhav møder du badende, kitesurfere og windsurfere. Med smil på læben og salt i håret kommer de ind fra strabadserne. Smider sig i det silkebløde underlag. Tanker op med kolde forfriskelser og festlig musik under parasollerne.

Sal har fået sit navn efter øens historiske saltproduktion. Oplev saltsøen i Pedra de Lume.

Og oplev strandsafari i beachbuggy, det specielle Santa Maria, undervandsgrotten Buracona, dykning med skildpadder samt gamle skibsvrag og ATV-kørsel på en marslignende overflade.

TUI byder både på parvenlige og familievenlige ferier: TUI Sensimar Cabo Verde, ClubHotel RIU Funana og Blue Star Oasis Salinas Sea.

Badeglade Boavista

Syd for Sal ligger Boavista. Her virker ’uendelig’ for småt til at beskrive længden på de mange strande.

Hotellerne RIU Karamboa, RIU Palace Boavista og RIU Touareg er bygget med sandfarvede, afrundede former. Her er styr på tingene. Personale står klar med en uovertruffen og velkendt RIU-service.

Uden for de luksuriøse resort-rammer finder du lokal stemning i byen Sal Rei. En terapeutisk forening af frisk vind, nyfanget fisk og rensende salt. Optimistiske lokale fiskere kommer med et smil på læben og varer til de mange lokale restauranter. Om aftenen bydes op til dans.

Dygning på sagnomspundne rev

Sals og Boavistas største styrker er vandet. Her gemmer sig en ekstra og hidtil uset skat: dykning.

Den bedste udsigt på øerne finder du fra bunden af havet. Venlige, veltrænede lokale dykkere tager dig i hånden ned til fisk i alverdens farver, majestætiske havskildpadder og sagnomspundne rev. Siden 1400-tallet har revene lokket sejlskibe til sig. I dag lokkes badegæster, surfere og dykkere.