Elskelig og billig ferie på De Kanariske Øer

Elskelig og billig ferie på De Kanariske Øer

Vi elsker Kanarieøerne. Spies giver os 9 gode grunde til at netop tropeøerne er danskernes absolutte yndlingsrejsemål – specielt om vinteren. Og med bonus som medlem af Forbrugsforeningen bliver det let en billig ferie.

De Kanariske Øer blev sidste år besøgt af flere end 400.000 dansker, oplyser Spies. Især i vinterhalvåret er det let at forstå - badevandet og sommertemperaturerne trækker.

Og på danskernes yndlingsrejsemål, Gran Canaria, ligger hotellerne langs bjergskråninger, der fører ned til stranden og Puerto Ricos centrum.

Spies giver her de 9 bedste grunde: D-vitaminer – billig ferie – børnevenligt – bjerg og strand – poolkant ved lejligheden – fantastisk natur – sikker trafik – mad i topklasse – sport og træning.

Arguineguin Gran Canaria

1: Her er masser af D-vitamin

Øerne ligger på samme breddegrad som Sahara: Her kan vi genoplade vinterens slunkne solbatterier. Gennemsnitstemperatur på 22 grader i december og mere end 300 solskinsdage om året.

2: Bonus giver billig ferie med Spies

Du optjener altid 4% bonus på hele rejsens pris hos Spies med dit kort fra Forbrugsforeningen. Ind imellem får du særlig gode tilbud forbeholdt medlemmer. Det er derfor en god ide at kigge her, inden du bestiller.

Overstiger prisen dit rådighedsbeløb på kortet, så se her, hvad du gør.

Ocean Beach Club Gran Canaria

3: Når ferien skal være børnevenlig

Spies har familiehoteller, hvor alt er tilpasset børnefamilier. På Sunwing kan du købe alt fra økologiske bleer til lokal vin i minimarkedet.

Hungrer børnene efter aktiviteter? Her er børneklub.  Og masser af spræl i Sunwings opvarmede børnepools, der er overdækkede – så ingen bekymring for den stærke sol.

4: Danskernes yndlingsbjerg i Puerto Rico

Spies’ hotel Altamar er det hotel i verden, hvor der på årsplan bor flest danskere. Populariteten er indlysende: Den sydvendte bjergskråning har sol hele dagen og Puerto Ricos måske bedste udsigt over havet.

Lige nedenfor er flere hundrede meter sandstrand godt beskyttet af to moler – perfekt til leg og de voksnes svømning ved solopgang.

5: Det søde liv i poolkanten

I en bugt direkte ved stranden i Playa del Cura på Gran Canarias vestkyst finder du designhotellet Ocean Beach Club - Gran Canaria. Nordisk design, kvalitet, rolige omgivelser og mulighed for direkte pooladgang fra lejligheden.

Ocean Beach Club Gran Canaria

6: Tæt på og langt væk samtidig

Det er ufatteligt, at man kun er fem timer hjemmefra.

Gran Canaria er med sine fire klimazoner som et kontinent i miniformat. Dramatiske vulkanlandskaber, klippesider med nåleskov, grønne dale og små landsbyer.

Tenerife byder på kuperet månelandskab og den majestætiske vulkan Teide. Kun på Hawaii findes højere øvulkaner.

Fuerteventura har Europas største ørken og vidtstrakte områder med ren, uberørt natur.

7: Tryghed i trafikken

På De Kanariske Øer er der forbavsende god plads i trafikken, og vejene har god asfalt. Med lejet bil kommer du nemt og hurtigt rundt på de alsidige øer. Og prisen gør det fortsat til en billig ferie.

Der er gode veje på De Kanariske Øer

8: Bordets glæder fra budget til Michelin

Spies’ hoteller på Kanarieøerne lægger vægt på lokale råvarer og økologi. Men giv dig også tid god mad andre steder:

Cofradía de Pescadores i Arguineguín har alt godt fra havet – udsøgt, uprætentiøst og billigt!

Landevejskroen La Casa Vieja ved Maspalomas serverer kanarisk mad i topklasse til lave priser.

På Tenerife serverer El Cine i Los Cristianos lækker fisk og skaldyr til en billig penge.

På Fuerteventura er La Falua i byen La Lajita med sin tapas et must.

To restauranter på The Ritz Carlton Abama på Tenerife er begge i Michelinguiden – MB og Kabuki.

9: Optimalt til sport og træning

Når lysten til udfordringer i bjergene melder sig, er Gran Canaria og Tenerife perfekte til cykling. Spies’ Sunwing-hoteller hjælper gerne med cykelleje.  Og der er naturligvis gratis træning på Sunwing og gode løberuter.

Vulkanen Teide på Tenerife