FBF - Tekniske problemer med appen

Søndag den 20/6 og 4/7 kan du ikke betale med kortet ml. kl. 00:00 og 06:00

SDC og JN data afvikler et ekstraordinært servicevindue nætterne til søndag den 20. juni 2021 samt 4. juli (kl. 00:00 – senest 06:00)

Nætterne til søndag den 20. juni 2021 samt 4. juli vil det hverken være muligt at betale med Forbrugsforeningens betalingskort eller at tilgå Min FBF Konto, i tidsrummet kl. 00:00 til senest kl. 06:00

Bemærk, at det er forskelligt fra land til land, hvilke systemer der berøres.

Søndag 20. juni
Korttrafik (DK/FO/SE/NO)
Netbank/Mobilbank/NEoS (NO/SE)
Clearing (NO/SE)
Swish/Vipps/Strksbetalinger(NO/SE)
Integrationsplatformen (NO/SE)
PSD2 (NO/SE)

Søndag 4. juli
Korttrafik (DK/FO/SE)
Netbank/Mobilbank/NEoS (DK/FO)
Clearing (DK/FO)
Straksoverførsel/Mobilepay (DK/FO)

Årsagen er at SDC/JN Data opgraderer de SQL-servere, som håndterer data i de systemer som Forbrugsforeningen og mange andre danske og færøske pengeinstitutter benytter.

Opgraderingen er led i den løbende vedligeholdelse af SDC's/JN Data's driftsapparat til sikring af stabil og effektiv drift.

Opgraderingen omfatter en komplet udskiftning af alt hardware inkl. et nyt storage-system. Desuden opgraderes fra den nuværende Microsoft SQL Server 2016 til den nyeste Microsoft SQL Server 2019.

Siden er sidst redigeret: 15-06-2021