Jacobsen Plus

En verden af kvalitetsdesign siden 1929

Hos vores samarbejdspartner, Jacobsen Plus, får du topkvalitet fra danske og udenlandske designere. 

Velkommen til Jacobsen Plus, som er ny samarbejdspartner hos Forbrugsforeningen. I tre butikker og i webshoppen finder du et inspirerende og omfattende kvalitetsudvalg af designmøbler, belysning og interiør.

1950’ernes store navne som Børge Mogensen, Arne Jacobsen, Finn Juhl og Hans J. Wegner er rigt repræsenteret hos Jacobsen Plus med deres mange ikoniske designs. Du kan blandt andet finde stole som Ægget, Pelikanen, Høvdingestolen, Ox Chair og Arne Jacobsens skalstol 3107, der er kendt både i Nyborg og New York.

Fra loftet hænger lamper fra ikoniske navne som den danske lysmager Poul Henningsen, Verner Panton, Le Klint, Philippe Starck og Robert Dudleys Bestlite-serie fra 1930.

Også de nye stjerner

Er du ikke til klassikere, byder Jacobsen Plus også på yngre mærker, fx Emil Thorups Handvärk og brands som Muuto, Woud, Andtradition og Hay, der alle repræsenterer nyere kvalitetsdesign.

Møbelbutikkerne ligger i hjembyen Horsens, i Aarhus og på Strøget i København. Du kan selvfølgelig også handle online via webshoppen jacobsenplus.dk.

“Du er altid meget velkommen til at besøge vores butikker, hvor du kan se nærmere på vores sortiment og få en god snak med en af vores dygtige og kompetente sælgere. Vores online webshop har et noget større sortiment, så her kan du altid hente inspiration og få gode idéer til dit næste køb,” fortæller indehaver af Jacobsen Plus, Peter Jacobsen.

Familieejet i 5. generation

Jacobsen Plus har været i samme families eje siden 1929, hvor Wilhelm Eriksen, startede salget fra sit snedkerværksted på Søndergade i Horsens. Femte generation, Claudia og Peter Jacobsen, tog over i 2011. I 2022 åbnede de dørene til en ny butik på Strøget i København og i 2023 blev det også til en butik i Aarhus.