Medlemsanalyse 2023

Forbrugsforeningen deltager igen i et forskningsprojekt med Copenhagen Business School, CBS om loyalitetsprogrammer og kundeklubber.

Vi er blevet valgt af CBS på grund af vores lange tilstedeværelse på markedet og vores flotte resultater gennem tiden. Der blev gennemført et lignende projekt i 2015 hvor vi også deltog, og det er dette projekt der nu bliver fulgt op på.

Vi håber du har lyst til at deltage i undersøgelsen der handler om kundeklubber og loyalitetsprogrammer og din brug af dem. Undersøgelsen tager typisk 5-7 min. at gennemføre.
Din besvarelse behandles fortroligt og anonymt og anvendes kun i forbindelse med forskningsprojektet.

Undersøgelsen er udsendt af Efficiens, på vegne CBS og Forbrugsforeningen, fra Forbrugsforeningens Markedschef Peter Nyrop Jørgensen.

Som tak for din deltagelse kan du vælge at være med i lodtrækningen:

• 3 x Georg Jensen Damask ØKO Sengetøj double stripe grå længde 200 - 2 sæt (Værdi 2.495, - kr.)
  • 3 x Georg Jensen Masterpiece kande 1,2 liter (Værdi 1.999, - kr.)
  • 3 x Mr. Wattson Bordlampe stor (Værdi 844, - kr.)

Du tilmelder dig deltagelse i lodtrækning i slutningen af spørgeskemaet.