Atlantis Rejser

Derfor er Egypten så populært som rejsemål

Turkisblåt klart vand, sol året rundt, fantastisk undervandsliv med smukke fisk og koralrev. Og så selvfølgelig de verdensberømte pyramider udenfor Cairo.

Egypten byder på spændende oplevelser for gæster i alle aldre. Landet, der dækker Afrikas nordøstlige hjørne er et af verdens mest alsidige og populære rejsemål. Her er simpelthen alt. Enestående kulturskatte og imponerende monumenter fra en svunden tid, skønt hav med masser af farvestrålende fi sk og koraller, eksotiske basarer, et farverigt og meget gæstfrit folkefærd, hoteller i alle prisklasser, et fornuftigt pris niveau og varmt, tørt og meget solrigt klima året rundt.

Luxor, Nilen eller Rødehavet?

Der er stor forskel på det Egypten, du kan opleve langs Nilen, og det du oplever ude ved Rødehavet. Badedestinationerne Sharm el Sheik og Hurghada på hver sin side af Rødehavet er de moderne badeturistområder. Her er der sol, vand, sand og koralrev til den afslappende ferie i smukke omgivelser. Byerne langs Nilen – Luxor, Aswan og Cairo – er det oprindelige, autentiske Egypten. Her ligger de store templer, de gamle kongegrave og de enorme pyramider. Det er her, du kan komme tæt på det farverige folkeliv og den virkeligt eksotiske del af landet.

Ingen kender Egypten bedre

Atlantis Rejser er Danmarks førende specialist i rejser til Egypten. Vælg mellem Nilkrydstogt, rundrejser, badeferier og dykkerrejser. Der er rejseledere i Egypten, som hjælper med alt det praktiske ved ankomst og afrejse.