HWLarsen jul

Skarpe julegaver til pastaelskere, kagekreatører og andre køkkenjonglører

Årets julegaveguide fra H.W. Larsen er håndplukket fra forretningens store udvalg af professionelt køkkenudstyr. 

Her finder du julegaven til venner og familiemedlemmer, som tager deres køkken alvorligt. Eller måske ekstragaven til dig selv.  Læg en skarp kniv under træet. Senjen Single er en hårdtståls-kniv i en lækker kvalitet, der ikke slagter budgettet. Bladet er lavet af tysk 440C-stål, kendt og elsket for sin skarphed og for at være nem at vedligeholde. Det afrundede Micartaskæfte ligger godt i hånden og gør arbejdet nemt og behageligt. Knivene i Senjen-serien er dansk design og med stor vægt på perfekt balancerede klinger og holdbarhed. Der er et års skarphedsgaranti og livstidsgaranti for støbefejl i stålet på alle Senjen-knive.  Og særligt for Single-serien: Livslang ombytningsret, hvis kniven skulle gå i stykker, uanset hvordan det er sket.    

Den bedste pasta er hjemmelavet - Basta! 

Med ganske få ingredienser og det rigtige køkkenudstyr, er du godt på vej til fantastiske pastaoplevelser.  Den perfekte julegave til pasta-entusiasten er selvfølgelig en gedigen kvalitets-pastamaskine, som løfter pastaretterne til nye højder. Denne pastamaskine giver 100% kontrol over form, tekstur, ingredienser og ikke mindst smagen. Kun evner og fantasi sætter grænsen.    Spiller du mandolinjern?  Perfektion, nemt og enkelt. Mandolinjernet regnes blandt de mest effektive og tidssparende køkkenredskaber.  Det skærer med nemhed ost, grøntsager og meget andet på en brøkdel af den tid, det normalt tager med en kniv. Brug et mandolinjern til at snitte frugt og grønt i både skiver og stænger. Ensartetheden gør en markant og afgørende forskel, der løfter retterne til et nyt niveau.   

Kom i god (silikone)form til jul 

Gaven til den ambitiøse og bageglade, der vil følge trenden med perfekte og krævende kager i finurlige former på den store internationale bagescene. Det er nemlig ikke kun duften, der gør kager og andet bagværk uimodståeligt. Udseendet spiller en mindst lige så stor rolle. Derfor skal man aldrig undervurdere betydningen af perfekt egnede bage-, kage- og brødform, hvis man er typen, der elsker at imponere venner og familie med overraskende kreationer fra køkkenet.