Sporvejsmusset Skjoldnæsholm

Julestemning på Sporvejsmuseet Skjoldenæsholm

Juleåbent i weekenden 10.-11. december med masser af julestemning.

Julen er lige om hjørnet, og det betyder julehygge og traditioner på Sporvejsmuseet Skjoldenæsholm. Museet ligger syd for Roskilde og holder traditionen tro juleåbent lørdag den 10. og søndag den 11. december fra kl. 10.00 til 16.00. Her kan gæsterne opleve julestemningen i museets gader, møde julemanden og købe et smukt træ hos juletræssælgerne. Museets Sporvogne er pyntet med små juletræer og granguirlander, og butikkerne i museumsgaden Valby Langgade er pyntet op.

Lanterner og butiksvinduer giver stemning

Skumringstiden giver mulighed for at nyde synet af de smukke gamle gadelamper, sporvognenes farvede lanterner og de historiske butiksudstillinger i museumsgaden, sådan som de kunne opleves i København, Odense og Aarhus i 1940erne, 1950erne og 1960erne.

Tag sporvognen ud til juletræet

Tag sporvognen til Eilers Eg og køb årets juletræ* her. Når juletræet er købt, bliver det fragtet ned til parkeringspladsen, hvor det kan hentes, når dit julebesøg er slut. Husk også at kigge forbi Valby Gamle Remise, hvor julemanden og hans nisser holder til. Og at besøge den hyggelige Julecafé, hvor man kan få varmen, spise lune æbleskiver og nyde en kop kaffe eller kakao.

* Der opnås ikke bonus ved køb af juletræer.