Sommerens solbrilletrends

Sommerens solbrilletrends

Sporty, farverige og kreative udtryk - Synoptik har samlet de fire mest markante modetrends for sommeren 2019. Glæd dig allerede nu til de solbriller, du skal iføre dig i solen og varmen.

Se sommerens solbrillemode hos Synoptik

Synoptik har fat om de knivskarpe modetrends, der kommer til at dominere moden, når solen stråler. Der er især fire modetendenser, som du skal holde øje med.

Bold statements trenden

Store solbriller har længe været populære, og denne sommer er ingen undtagelse. Der bliver leget med farverne på stellet, og der må gerne være tydelige logoer og farverigt pynt på brillerne, som bare ikke kan blive store nok.

Gucci solbriller fra Synoptik

Gucci solbriller - Bold statements trend

Urban legend trenden

Den sporty tendens er ikke til at stoppe og bliver denne sommer kombineret med et tilbageblik på 00’ernes smalle stel i både cat-eye, rektangulære og runde former.

Vær ikke bange for at vælge et par med transparent eller farverigt glas for at ramme den futuristiske stil. Det giver et aktivt og moderigtigt look. Alle lige fra musikkens internationale superstjerner til sportspersonligheder har taget tendensen til sig.

Burberry solbriller fra Synoptik

Burberry solbriller - Urban legend trend 

Light Essentials

Ifølge Synoptik byder sommerens brillemode også på en let og farverig tendens, der afgjort kan føre dig stilsikkert ind i sommeren. De lette stel og transparente farver går godt til lette sommerkjoler og lange sommeraftener.

Tynde metalrammer eller helt rammeløse stel sørger for et stilsikkert look, der passer til det hele.

Unofficial solbriller fra Synoptik 

Unofficial solbriller - Light Essentials trend

New Stelgia

En klassiker, der sikkert aldrig går af mode, er pilotbrillen. Modellen findes i et hav af fortolkninger. Tendensen kan også kombineres med sommerens 70’er-inspiration, hvor skildpaddestel og støvede gule farver på både glas og stel gør comeback.

 Rayban solbriller fra Synoptik

Rayban solbriller - New Stelgia trend

Altid UV-beskyttelse

Alle solbriller i Synoptik er med 100% UV-beskyttelse, så du trygt kan vælge de solbriller med eller uden styrke, der klæder dig bedst.

 

Siden er sidst redigeret: 24-04-2019