Loppehylder sælger dit guld

Loppehylder sælger dit guld

Er du ikke til selv at sælge dine ’skatte’, så kan du leje en loppehylde på Frederiksberg. Det kan nok ikke gøres mere enkelt, end det koncept Loppehylder.dk har sat op.

 Lad Loppehylder sælge dine ting

Måske er du blandt dem, der følger AntikduellenSkattejægerne, Guld på Godset eller nogle af de mange andre loppe-programmer på tv. Der er gang i jagten på loppemarkedsfund som aldrig før. Både på tv og i ’den rigtige verden’.

Uden at stå som sælger

De fleste af os har værdier sat til side på loftet, i kælderen, i carporten eller andre steder, men ønsker ikke at stå som sælgere med en stand på et loppemarked.

Nu har vi chancen for alligevel at være med: Vi kan blot leje en hylde eller stand på det velbesøgte loppemarked på Frederiksberg ved Rådhuspladsen. Komme med vores ting – og priser! Så klarer butikken salget.

 Loppehylder på Frederiksberg
 

I et par år har Frederiksberg nemlig haft sin helt egen loppebutik, Loppehylder, hvor du alle dage året rundt i ro og mag kan indlevere dit loppeguld på din helt egen reol - og måske gøre et loppefund fra andres hylder, når du alligevel er i butikken.

Passion for retrostil

Indehaveren af Loppehylder, Flemming Barkenskjold Andersen, har gjort sin hobby til sin metier. Passionen for retrostil og loppefund har ført ham land og rige rundt, hvor han har spottet konceptet, der nu danner basis for hans butik.

 Reolerne i Loppehylder

Du kan leje en reol med 5 hylder fra 180 kr. pr. uge. Dine loppefund bliver mærket med pris og stregkode, du betaler 15% i kommission, og dit overskud overføres automatisk til din konto.

Du optjener 5% bonus, når du lejer standplads hos Loppehylder.dk og betaler med dit kort fra Forbrugsforeningen.

 Fine genbrugsglas fra Loppehylder