Inspiration til at spare penge som medlem af Forbrugsforeningen

Inspiration til at spare tusindvis af kroner

Du sparer penge på det, du alligevel køber, når du betaler med Forbrugsforeningskortet. Derfor giver vi dig her inspiration til de mange forskellige brancher, hvor kortet kan bruges, så du kan få mest muligt ud af dit medlemskab.

Du kan let spare flere tusinde kroner om året. Du skal blot betale med Forbrugsforeningskortet i de butikker, der er med i samarbejdet.

Og det er mange; 4.000 butikker og 500 webshops modtager i dag Forbrugsforeningskortet. Butikkerne fordeler sig på mere end 150 brancher. Derfor kan du betale med kortet på alt fra dagligvarer, boligindretning, briller, rejser til cykler.

Gå på opdagelse i artiklerne til venstre, og få inspiration til, hvor meget du kan bruge dit Forbrugsforeningskort til. Du vil blive overrasket!

brancher