Aktiviteter Lalandia

Rødby - Lalandia

Det 7.400 m2 store badeland, Lalandia Aquadome, er det primære omdrejningspunkt i Lalandia i Rødby. I det tropiske badeland er vandet 28˚ varmt, mens luften er 30˚.

Vandrutsjebaner og panoramasauna
Aquadome består af flere typer bassiner og boblebade, der bl.a. rummer et stort antal vandrutsjebaner, heriblandt Skandinaviens største overdækkede vandrutsjebane, Tornadoen. 
Midt i Aquadome er en stor vandlegeplads med vandkanoner og vandrutsjebaner. De yngste badegæster har deres eget område i Aquadome, Kids Area, hvor du finder baby- og varmtvandsbassin med aktiviteter for de 0-5-årige. 

I Aquadome kan du også benytte spa og sauna, bl.a. en panoramasauna med udsigt over Østersøen. Denne sauna har en kapacitet på 80 gæster. Hele året er der adgang til det store badeområde udendørs, hvor der er pools og spa.

Legeland for alle aldre
Lalandia byder også på et fantastisk legeland, Monky Tonky Land. Her finder du børneværksteder, skøjtebaner, skibakke og klatrevæg, minigolf, restauranter, butikker og bowlingbane. Hver uge er der skiftende aktiviteter i det kreative værksted. 

På 1. salen kan du slappe af i en forældrecafé. 

Spisesteder, caféer, aktiviteter og shoppingmuligheder kan du finde i Lalandia Centret, der med sin række af arkader og udsmykning leder tankerne hen på arkitekturen i Sydeuropa. Midt i centeret ligger Torvet, hvor du bl.a. kan opleve børnedisko, shows med entertaineren hr. Plys og de to maskotter, Monky Tonky og Maja.

Omegnen
Rundt om Lalandia byder Lolland og Falster på en unik natur. Her er mulighed for at besøge små æbleplantager, gårdbutikker og nyde resultaterne af Lollands frugtbare, fede lerjord. Benyt gode lystfiskerspots ved fx Birkemose og surfing ved Albuen. Tag på sælsafari, lej en hest i de smukke grønne skove – eller slap af i den skønne bolig.

Siden er sidst redigeret: 22-06-2020