FBF - Sightseeing

København - Islands Brygge

Sightseeing i og omkring København

Sightseeing
København har attraktioner og seværdigheder for enhver smag og interesse. De fleste af dem er inden for gåafstand. Christiansborg, Strøget, Nyhavn, Tivoli, Den Lille Havfrue. Med en historie der går helt tilbage til 1043, er byen fuld af historiske landemærker, betydningsfulde bygninger og interessante seværdigheder og museer. Se alt det du kan opleve på visitcopenhagen.

Hvis du gerne vil på en sightseeing tur så prøv en Hop On – Hop Off tur som kan betales med Forbrugsforeningskortet.

Shopping
Strøget i København er Europas længste gågade, så der er nok af butikker at kigge på. Se alle de butikker i city, hvor du kan bruge dit Forbrugsforeningskort. Husk at der findes en lang række caféer og restauranter i København, hvor du kan betale med Forbrugsforeningskortet.