Få rabat på Forbrugsforeningens egne Ferieboliger i Nordjylland - direkte til Vesterhavet ligger Grønnestrand | Forbrugsforeningen

Jammerbugten - Grønnestrand

Grønnestrand Feriecenter ligger direkte til Vesterhavet i Jammerbugten i Nordjylland.

Grønnestrand indbyder til friluftsliv

Grønnestrand Feriecenter er et særdeles attraktivt mål for en rigtig familieferie. Ikke mindst på grund af beliggenheden direkte til Vesterhavet midt i den mest uberørte natur. Kilometervis af strand og strandeng, skov, slugter, plantager og lynghede giver uendelige udfoldelsesmuligheder – der bl.a. også tæller fiskeri i Grønnestrand Feriecenters private sø.

På Grønnestrand Feriecenter en der en stor fælles terrasse med grillplads midt i gården, legeplads med gynger, sandkasse og boldbaner med mål og basketballkurve.

Feriecentret består af ferielejligheder, hvor I selv laver mad. Der er ikke muligt at tilkøbe måltider på Grønnestrand Feriecenter.

Book din feriebolig her