Generelle oplysninger

Generelle oplysninger

Fælles for alle ferieboligerne

Du booker og betaler online via fbf.bookhus.dk.dk. Betaling kan alene ske med dit betalingskort fra Forbrugsforeningen og du optjener 17 % i bonus på alle ferieboliger.

Booking kan ikke ske ved henvendelse til Forbrugsforeningen.
Booking og betaling kan udelukkende ske online - via selvbetjening på fbf.Bookhus.dk

Det er kun medlemmer af Forbrugsforeningen, der kan leje Forbrugsforeningens ferieboliger. Et ferieophold i lejlighederne er strengt personligt og må ikke overdrages til andre. Ferieboligernes faciliteter er kun beregnet til det anførte antal sengepladser.

Lejeperioder
Ferielejlighederne kan lejes i følgende perioder:
Ugeophold: Fra lørdag til lørdag
Hverdagsferie/miniuge: Fra mandag til fredag
Weekendferie: Fra fredag til mandag.

Afbestilling
Afbestilling af en booket ferielejlighed sker via fbf.Bookhus.dk

Når du forlader ferieboligerne
Ved afrejsen skal samtlige vinduer og døre være lukket. Husk at læse Husreglerne inden ferielejlighederne forlades, da der her står hvordan de skal forlades.
Husk altid at foretage udluftning af hensyn til indeklimaet.

OBS - det er ikke tilladt at opsætte telte, badebassiner, campingvogne mv.

Besøgsrapport
Et par dage efter dit besøg i vores ferieboliger fremsendes en mail med link til en besøgsrapport, som du venligst bedes udfylde.