FBF - Om boligerne i Berlin

Berlin

Om ferielejlighederne

Lejlighederne er med balkon og opført i 2011/2012 - og er fuldt udstyret til 6 personer. Der er barneseng og -stol i begge lejligheder. 

Lejlighederne anbefales til 4 personer, men der forefindes sovesofaer til to personer i stuerne.

Lejligheden på 5. sal
Iindeholder 2 soveværelser, køkken i åben forbindelse med stue samt 2 badeværelser, hvoraf det ene også er med badekar. Stuens balkon vender mod gården og balkon i soveværelset vender mod gaden. 

Lejligheden på 2. sal 
Indeholder stue i åben forbindelse til stort køkken, 2 soveværelser, depotrum, 2 badeværelser, hvoraf det ene er med badekar. Fra stuen er der udgang til balkon, som vender mod gården.

Begge lejligheder har opvaskemaskine, mikroovn, køleskab med fryser, kaffemaskine, elkedel, komfur med ovn, barnestol og -seng, kabel-tv, fladskærm, dvd-afspiller, stereo anlæg og gratis wi-fi.

Parkering
Der er tilknyttet 1 parkeringsplads til lejlighederne. Parkeringspladsen skal bookes samtidig med booking af ferielejligheden. Da der kun er 1 parkeringsplads er princippet ”først til mølle”. I øvrigt henvises der til parkering i gaden, som er pålagt p-afgift, der i 2013 er angivet til 15 euro pr. døgn.

Elevator
Der er elevator i ejendommen.