Få rabat på Forbrugsforeningens egne ferielejligheder | Forbrugsforeningen

Ferieboliger

Som medlem af Forbrugsforeningen, kan du leje ferielejligheder i Berlin, København, Marielyst, Lalandia i Rødby
og ved Grønnestrand.

Du kan leje alle vores dejlige ferielejligheder til gode medlemspriser - og så du får 17% bonus oven i hatten.

Book din ferielejlighed her

Oplev Berlin med Forbrugsforeningen

Berlin - ferieboligerne ligger på Immanuelkirchstrasse i bydelen Prenzlauer Berg tæt på Mitte.

Grønnestrand indbyder til friluftsliv

Grønnestrand Feriecenter ligger i Nordjylland ved Jammerbugten i en enestående natur og direkte til det brusende Vesterhav.

Marielyst har en af Danmarks bedste badestrande

Østervang Feriecenter ligger 500 meter fra en af Danmarks bedste badestrande i Marielyst på Falster.

Ferieboliger i København

København
 - ferieboligerne ligger på Islands Brygge i gåafstand til centrum og tæt på Københavns havn.

Lalandia, Rødby - ferieboligen ligger godt i et roligt hjørne af Lalandia tæt på alle aktiviteterne.