Få rabat på Forbrugsforeningens egne ferielejligheder | Forbrugsforeningen

Ferieboliger

Som medlem af Forbrugsforeningen, kan du leje ferielejligheder i Berlin, København, Marielyst og ved Grønnestrand.

Du kan leje alle vores dejlige ferielejligheder til gode medlemspriser - og så du får 17% bonus oven i hatten.

Book din ferielejlighed her

Oplev Berlin med Forbrugsforeningen

Berlin - ferieboligerne ligger på Immanuelkirchstrasse i bydelen Prenzlauer Berg tæt på Mitte.

Grønnestrand indbyder til friluftsliv

Grønnestrand Feriecenter ligger i Nordjylland ved Jammerbugten i en enestående natur og direkte til det brusende Vesterhav.

Marielyst har en af Danmarks bedste badestrande

Østervang Feriecenter ligger 500 meter fra en af Danmarks bedste badestrande i Marielyst på Falster.

Ferieboliger i København

København
 - ferieboligerne ligger på Islands Brygge i gåafstand til centrum og tæt på Københavns havn.

Har du spørgsmål vedr. ferieboligerne, kan du altid kontakte Forbrugsforeningen på tlf. 33 18 86 30 alle hverdage mellem 9.30 og 16.00 eller du kan skrive til adm@forbrugsforeningen.dk.